Elérhetőségeink: Czirkelbach Ferenc   +36 30 359 4400   bridgeworkepito@gmail.com  

Minden, ami építészet - építés, generálkivitelezés Esztergom, Dorog környékén és az egész országban!

Szolgáltatásaink: Térkövezés, magasépítés, mélyépítés, útépítés, közmű építés, hídak, felüljárok építése, gépi-kézi földmunka, tetőkészítés, fedés, falazás, tetőszerkezet készítése, fedése, bádogozása, könnyűszerkezetes házak kivitelezése, tetőterek beépítése, gipszkartonozása, állványozás, homlokzati hőszigetelés, nyílászárók, alaptól a tetőig minden, ami építkezés!

Alapelveink: Az építkezés, felújítás során legfontosabb szempontjaink a megbízhatóság és a precizitás. Ehhez értünk, ez a hivatásunk.

KAPCSOLAT - AJÁNLATKÉRÉS
Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi 24 órán belül jelentkezünk Önnél, és árajánlatot készítünk! Részletek »

Megrendelőink teljes elégedettségét mutatja, hogy ajánlásaikkal újabb és újabb megbízásokat kapunk, illetve későbbi építési munkáikat is velünk végeztetik.
Célunk a kialakult jó hírnév megőrzése folyamatos, odaadó szakmai elkötelezettséggel.

Egy család életében valóban az egyik legfontosabb, sokszor életre szóló döntés a családi ház felépítése.
Aki már túl van rajta, biztosan tudja: az építkezés embert próbáló feladat. Egy ilyen döntés meghozatalakor az egyik legnagyobb feladat, hogy megbízható partnert válasszunk házunk kivitelezéséhez. Ebben nyújtunk segítséget.
Kérem, keressen minket bizalommal, és ingyenes tanácsadást biztosítunk az építkezéssel kapcsolatban, illetve tekintse meg addig is Referenciáinkat »